zaterdag 4 augustus 2012

Wishlist

Ik heb altijd notitieboekjes helemaal vol staan met dingen die ik niet moet vergeten of producten wat ik een keer heb gezien en die ik graag wil.
Dat lijstje is de laatste tijd wat gegroeid en ik dacht van ik ga er is een leuke wishlist van maken.
Hij is niet heel erg bijzonder en een beetje random, maar ik wilde het graag wel eventjes laten zien!
Eerst begin ik met de parfum van Marc Jacobs Dot, dit is de nieuwe parfum van hem en hij ruikt echt ongelooflijk lekker! En is dit niet het schattigste flesje wat je ooit hebt gezien?? Alle flesjes van Marc Jacobs zijn super schattig maar deze heeft het overtroffen. Ik ging laatst een parfum halen bij ici paris want ik had daar nog een cadeaubon en we waren zo beetje aan het ruiken en toen zei de verkoopster anders moet je deze is ruiken ik was meteen verliefd. De geur echt zo lekker! Jammer genoeg was de prijs minder en ik kon het gewoon op dat moment niet opbrengen om zo duur geurtje te kopen maar echt serieus dit word ooit mijn nieuwe parfum! oooooitt..
Voor 30 ml betaal je €44,95, 50 ml is €62,10 en de 100 ml is €80,10.

Dan de kwasten van E.L.F ik kan je stiekem vertellen dat ik deze al heb besteld ze waren €1 ja je ziet het goed €1. Op www.eyeslipsface.nl kun je E.L.F bestellen en dit is voor het eerst dat ik deze producten ga uit proberen. Maar ik beloof jullie als ze er zijn ga ik voor jullie een ooglook maken van mijn monaco palette van Sleek.

Dan heeft Herome al een poosje de lijn van Snow White and the Huntsman uit, daarbij vind ik alle lakjes echt prachtig maar ik zocht al een poosje een mooie egale kleur wit. Eentje die niet door schijnt of niet vies eruit ziet op je nagels ik heb verschillende reviews gezien maar deze lak is echt prachtig!
Deze lakjes kun je kopen bij Ici Paris voor €7,50

Dan heeft Garnier een nieuwe BB cream uitgebracht de eerste viel niet iedereen goed in de smaak en de 2de schijnt echt ongelooflijk goed te zijn. Ik ben daar natuurlijk heel nieuwschierig na omdat ik laatste tijd helemaal geen goeie foundations meer kan vinden en eerlijk gezegd beetje lui ben in dagcreme zo 2-1 effect is ideaal voor mij. Deze BB cream kost €9,95 en eerlijk gezegd vind ik dat echt niet duur voor een foundation en creme in een. Dit zal dan ook niet lang meer duren voordat ik hem heb.

En als laatste de blush van MAC is de heavenly creature lijn niet echt gewoon te mooi ?? Ik vind hem prachtig en de blush ook. Ik wil de blush dan ook zo graag ik denk dat ik maar een keer me ogen dicht ga doen en deze blush ga bemachtigen voor €23,50.

En dit was mijn wishlist, ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te zien en ik wil graag weten welke producten jij graag nog zou willen hebben!

Nog een Fijn Weekend!

9 opmerkingen:

  1. Ik wil de bb cream een keer proberen! Kijken hoe het staat, want ik foundation ben ik altijd heel kieskeurig. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk z'n wishlist. De parfum fles ziet er erg mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb die kwasten van ELF en de BB cream ook. Ze bevallen me allemaal erg goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooo dat is fijn om te weten, dan ga ik binnenkort de BB cream toch maar aanschaffen hihi :)

      Verwijderen
  4. BB cream staat ook op mijn wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke wishlist! Ik ga denk ik ook wat bestellen op elf, alleen ik had gehoord dat de verzendkosten daar best veel van waren? Hoeveel is dat? :) Ik heb trouwens een facebook pagina aangemaakt voor mijn fotografie, wat zou jij daar het liefst op zien? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb samen met een vriendin besteld dus de verzondkosten gedeeld want die zijn inderdaad best wel duur, Rond de 6 euro. Dus als je het samen met iemand besteld kun je dat delen is het wat goedkoper. Voor de rest zou ik het echt doen als ik jou was want ze hebben daar hele goedkope en goeie producten en de levering is best snel!
      En natuur foto's vind ik altijd wel mooi om te zien :)

      Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat ♥