zondag 5 augustus 2012

Garnier Body Creme-Gel Review

Een droge huid is nou eenmaal niet fijn als je de douche uitstapt en je droogt je af doet het bij mij ingeval altijd zo zeer me hele huid trekt bij elkaar (zo voelt het dan) en ik blijf maar smeren en smeren.
Ik heb een bodylotion ontdekt waarbij je maar een keer hoeft in te smeren en meteen een heel fris en lekker gevoel krijgt en waarbij je huid een stuk beter word. Lezen jullie mee?
Garnier heeft een body crème-gel ontwikkeld waarbij naar 4 weken smeren je 7 dagen daarna nog steeds merkt dat het effect nog voelbaar is. Het is een gel-crème hij is iets dikker als een bodylotion en iets dunner als een milk. En de gene voor de droge huid ruikt heerlijk naar de geur van perzik en zo ziet de crème er ook uit het heeft een heel schattig zacht perzik kleurtje.De crème is niet vet en trekt snel in en geeft daarna een zijde zacht gevoel, toen ik dat eerst las achterop de verpakking dacht ik hmm, dat is te mooi om waar te zijn en heb dat nooit echt ervaren met een body lotion. Maar deze heeft het tegen deel bewezen hij trekt echt heel snel in en je huid daarna is heel zacht en trekt ook niet zo erg meer. Door deze crème-gel heb ik geen last meer van een droge huid.

De ingrediënten van dit product zijn:

De verpakking vind ik een beetje standaard eruit zien maar ik vind de mint groene kleur fles wel mooi. En de perziken op de verpakking vind ik ook echt super schattig. Het is ook een grote fles er zit 400 ml in een zo verpakking dat vind ik echt niet duur voor me geld. Meestal heb je van die body lotions daarop staat gebruik dit 4 weken achter elkaar terwijl hij helemaal niet groot is en 4 keer een nieuwe moet kopen. Dat heeft Garnier wel heel slim aangepakt zo, ik ben heel tevreden!
Zijn jullie benieuwd geworden naar deze crème-gel? Dan is nu de kans om hem in de aanbieding te kopen ik heb even gewacht om deze artikel te schrijven maar vanaf morgen is deze gel-crème bij de Etos en Kruidvat in de aanbieding. Deze crème-gel liggen ongeveer rond de 5 euro qua prijs.
Bij de Etos zijn alle bodylotions, milk, crème, butter en gel in de aanbieding voor 2e gratis.
En bij de Kruidvat zijn alle Garnier bodylotions voor de 2e gratis
.


Wil je nog niet 2 flessen kopen en het eerst even uitproberen? Raad ik je aan om naar de Etos te gaan en een andere erbij uit te zoeken.

Welke bodylotion gebruik jij altijd? En zou je deze anders wel is willen proberen?

7 opmerkingen:

 1. uitproberen is t dan wel waard!

  www.fashion-entree.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me fijn, ook lekker met perzik!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn product en hij zal vast heerlijk ruiken, ik hou van perzik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker de moeite waard om te proberen. Ik heb een vraagje; Hoe zet je erbij het '' lees verder '' linkje. Dat je klikt, zodat je het artikel verder kunt lezen?


  Groetjes,


  BeautyByID

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haaaii!

   Als je een nieuw bericht aan het typen bent kun je boven ook symbolen zien dat je spellingscontrole erover heen laat doen enzo.
   Maar je kunt ook klikken op een symbool is zegmaar van elkaar af gescheurd ik weet niet echt hoe je het uit moet leggen het is grijs en er zitten een stukje wit tussen het heet een jumpbreak en dan krijg je in je bericht een grijze balk te zien en dat staat dan in je artikel als lees verder.
   Ik hoop dat je er uit komt als je er niet uitkomt moet je het maar even laten weten!

   Groetjes ♥

   Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat ♥