dinsdag 7 augustus 2012

Inglot Lipstick

Gister ben ik naar Zwolle geweest met Emma (site) en daar hebben we even een dagje geshopt.
Ik heb niet veel gekocht en ook niet veel boeiende spullen, maar ik heb wel mijn eerste Inglot lipstick gekocht. Ik was heel erg happy want we zaten bij de V&D te eten en toen zei Emma ineens hĂ© volgens mij staat daar Inglot? Ik zo huh waar? Jaa daar! Dus toen zei we daar heen gelopen ik vroeg een koraal kleur en ik kreeg hem en voordat ik het wist had ik alweer €12 euro uitgegeven aan een lipstick.

Ik had laatst een Mac lipstick gekocht en omdat ik nog nooit echt een lipstick had gekocht was ik best benieuwd wat ik er van vond en hoe het me beviel en dat beviel me uitstekend het ziet er gewoon zo mooi uit en me ogen lichten er zo mooi van op. Ik was dus heel erg tevreden en ik wilde nu graag ook een koraal kleur erbij. In Zwolle wilde ik eigenlijk van Gosh een lipstick kopen omdat die in de aanbieding zijn bij de Kruidvat voor €5,- maar ik vond dat niet zo mooie lipstick.
Later kwamen we dus bij de V&D en deze werd bij mij opgedaan en ik dacht wauw die vind ik zo mooi!
Ik vind het doosje hartstikke mooi en vind het ook ontzettend chic, het is echt een lekker gevoel als je een lipstick uit een doosje haalt. Het geeft gewoon iets van een status dat je 12 euro hebt uitgegeven en dat je dan een lipstick uit een doosje haalt en dat je dan het dopje eraf haalt en dat je denkt wauw, ik heb me geld goed uitgegeven. Ik vond het doosje zelf lijken op die van Mac is ook een zwart doosje en de letters lijken er ook op. Alleen Mac lipstick heeft een andere vorm qua huls. Maar deze lipstick bevalt me net zo goed.





















Ik heb gekozen voor de kleur 280 dit was volgens mij een van de nieuwere kleuren want hij stond in een display. Ze had 2 lipsticks die ze me liet zien de ene was behoorlijk creamy en vond ik eigenlijk niet zo mooi omdat die niet zo knal was. Deze was meer knal en niet zo creamy. Ik moet wel een klein minpunt geven aan deze lipstick ik had hem vandaag opgedaan en ging drinken en me lipstick zat meteen aan het glas. Dat heb ik met de Mac lipstick niet en vind ik een heel klein beetje jammer. Maar voor de rest ben ik ongelofelijk tevreden.

Natuurlijk heb ik hem ook even opgedaan, want ik jammer vind is dat die op de foto niet zo knal is ik ben overal in de kamer gaan staan en op elk lichtpunt maar hij kwam niet knal op de foto deze is het beste resultaat:

Welke Inglot producten hebben jullie en wat vinden jullie van deze lipstick ? ♥

8 opmerkingen:

  1. dankjewel voor je reactie op mn blog!
    mooie lipstick, elkaar volgen

    www.fashion-entree.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipstick! Ik heb helaas nog niks van inglot, maar ik las pas dat er binnenkort iets van inglot in Eindhoven komt yay! dan is het voor mij een stuk dichterbij haha (:

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oww echt! :O hahahah dat zou wel heel erg leuk zijn, die zit dan het dichtste bij van allemaal! Ik wil daar de volgende keer me eigen palette samen stellen lijkt me echt leuk :)

      Verwijderen
  3. Mooie kleur! Goede aankoop zo te zien.x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Meid,

    Jaa de kleur is echt tof !

    Ik kwam toevallig op je blog en ben direct verslaafd dus moet ik je wel achtervolgen ;)

    Ik geef mijn eerste giveaway op mijn blog waar je een $ 25 shop tegoed kan winnen !

    Kom gerust een langs :)

    Liefs,

    Janice

    the-fashion-milkshake.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat ♥