woensdag 8 augustus 2012

Music At The MomentEven iets anders dan anders, ik ga voor het eerst met jullie mijn favoriete muziek door spreken en laten luisteren. Want naast een beauty liefhebber ben ik ook echt muziek liefhebber. Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat voor muziek iemand luistert omdat je daar weer een beetje een beeld bij krijgt van die persoon (of zeg ik nou wat raars?). Elke keer als ik Music At The Moment ga behandelen dan zien jullie 5 video's. Anders word het te lang en is het niet leuk meer om naar te kijken. Let's Get Started.
Het eerste nummer is eigenlijk een beetje speciaal geworden haha, elke keer hoorde ik hem op de radio en dacht ik dat vind ik nou echt zoo mooi nummer. Maar dan kwam ik thuis en was ik weer druk bezig en dan volgende dag hoorde ik hem weer en dacht ik moet hem toch echt maar keer opzoeken. Maar ondertussen heb ik hem al gevonden en hij staat nu echt heel vaak aan:

Jessie J ft. David Guetta - Laserlight
Dan ben ik fan geworden van een band die sommige of allemaal van jullie wel kennen en dat is Chef's Special, deze hebben jullie ook kunnen zien als huisband bij de wereld draait door en ze worden eigenlijk steeds bekender. Ze hebben echt een gave manier van muziek maken door allemaal verschillende genre's bij elkaar te voegen zoals funk, rap, pop en rock. Dit vormt samen een band waar ik persoonlijk echt verliefd op ben geworden, 2 nummers die absoluut mijn favoriet zijn is:

Chef's Special - Slowdown:


Chef's Special - Airplaying:


Wie de film honey 2 heeft gezien kent dit nummer al en ik hoop dat jullie het allemaal een geweldig nummer vinden, ingeval ik kan er heerlijk op dansen. En dat doe ik dus ook regelmatig het plan is nog steeds een keer om samen met een vriendin een dans op te nemen maar dat durf ik niet te zeggen wanneer dat is.

Rooftop - Set it On fire:


En als laatste vind ik dit ook een heerlijk dansnummer en kan ik me ook helemaal meeleven in dit nummer, verder heb ik eigenlijk niet hier veel over te vertellen behalve dat ik het echt een fantastisch goed nummer vind en dat jullie er echt even naar moeten luisteren.

Chris Brown - Don't wake me up:


En dit was op het moment de favoriete muziek van mij. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om een keer te zien en of jullie dit vaker willen zien moeten jullie even laten weten.


Wat is jou favoriete muziek van de afgelopen tijd? ♥

3 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje achterlaat ♥